Novosti

15. Šansona prvi put bez debitanta, ali s bogatim pratećim programom

- Popratni program je tu da obilježimo taj mali jubilej i da se ime Šansone spominje po cijelom gradu. Bit će tu svega, od promocija knjiga, zbirka poezije do promocije ploča i neobičnih koncerata u stilu ‘od Bacha do sevdaha’, a dolazi nam prijatelj iz Sarajeva, svjetski prvak u sviranju harmonike – objašnjava Viljac.

Opširnije →

Arsen Dedić, duh sveti dalmatinske šansone

Dedić je, bez plana i umišljaja, pa i kad ga fizički tu nije bilo, ‘Šibenik’ činio drugačijim od svih drugih ‘zabavnih’ festivala i estradnih derneka

Opširnije →

Nijanse će odlučivati o pobjedniku

Bliže se jubilarne, 15. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, festival koji slovi za najkvalitetniji u Hrvatskoj. I ove godine, na finalnoj večeri izvođači će predstaviti nove skladbe, a prve večeri na repertoaru je retrospektiva proteklih 15 godina ovog uspješnog festivala.

Opširnije →

D-Marin Mandalina novi sponzor Večeri dalmatinske šansone

- Zadovoljstvo nam je biti djelom ovog festivala. Nije bitno kojim jezikom govorite budući da glazba spaja ljude – poručio je Ertem, menadžer D-Marin Mandalina Marine.

Opširnije →

Prodaja ulaznica za večeri dalmatinske šansone

Prodaja ulaznica za obje večeri 15. Dalmatinske šanone Šibenik 2012., početi će od 22.08. u Turističkoj agenciji Cromovens ( kalelarga ).

Opširnije →

Program događanja ovogodišnje šansone

Pregled rasporeda događanja na ovogodišnjim večerima dalmatinske šansone ...

Opširnije →

Poznati svi izvođači Večeri dalmatinske šansone 2012

Za Večeri dalmatinske šansone koja će se u Šibeniku održati zadnjeg vikenda u kolovozu, 24. i 25. kolovoza, poznati su svi izvođači i skladbe.

Opširnije →

Na jubilarnoj 15. Šansoni – Šansonjer za Arsena

Arsen će dobiti Šansonjera za petnaest godina uspješne suradnje kao autori i izvođač, ali i kao autor prve najizvođenije skladbe ‘Šibenska nevista’ s prvog festivala koju je otpjevala Gabi Novak – objašnjava Viljac

Opširnije →

Prvi put skupa na ‘Šansoni’- Cambi protiv Cambija

Šibenska “Dalmatinska šansona” obilježava 15. obljetnicu postojanja, pa će 24. i 25. kolovoza na trgu ispred Gradske vijećnice zapjevati neki od njezinih najpoznatijih sudionika, koji su svojim pjesmama proteklih godina gradili intimno glazbeno utočište dalmatinske pisme, ovjenčano i ove godine “Porinom”.

Opširnije →

Dalmatinska šansona ove godine zadnjeg vikenda u kolovozu

Tijekom prve večeri, umjesto talijanske kancone, bit će održana retrospektiva najboljih skladbi dalmatinske šansone od 1998. do 2011. godine.

Opširnije →

Novosti

     

    Prodaja ulaznica

    Ulaznice za Večeri dalmatinske šansone možete nabaviti online na entrio.hr:

    Večer u počast Vice Vukova

    Večer novih skladbi

     

     

     

     

    Zlatni sponzor festivala 24. Večeri dalmatinska šansone Šibenik 2021.