Novosti

'ČETIRI TENORA' DOBILI NAGRADU PUBLIKE NA ŠANSONI Peco: Kazali su nam da smo s druge planete, izvan svake konkurencije

Šibenska publika je nagradila pjesmu 'Sve je tvoje' koju izvode Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić

Opširnije →

Pobjednici Šansone klapa Šufit i Cambi, Belan najizvođeniji, Romana Lalić debitantica godine

Završila je 20. jubilarna Šansona najzabavnijim dijelom večeri – dodjelom nagrada žirija i publike. S obzirom na količinu izvrsnih pjesama koje su šibenska publika i žiri čuli, nisu imali niti malo lak zadatak.

Opširnije →

Gužva na Dalmatinskoj šansoni, u publici i ministar rada: ‘Spojio sam ugodno s korisnim’

Iako je cijeli tjedan u znaku Šansone, dvije glavne večeri održavaju se večeras i sutra na najljepšem trgu ispred šibenske katedrale. Tradcionalno, prva večer je rezervirana za stare skladbe, a kako je je ove godine jubilarno dvadeseto izdanje festivala, petak je rezerviran za Večer najboljih skladbi Dalmatinske šansone 1998-2016.

Opširnije →

Direktori Šansone htjeli su pokazati da je to liberalan festival pa su se poljubili pred novinarima

Veselo je bilo danas u D-Resortu na predstavljanju jubilarnog 20. izdanja Večeri dalmatinske šansone koje počinje večeras u Šibeniku. Branko Viljac, direktor Šansone i Dušan Šarac, umjetnički direktor festivala svima su htjeli pokazati da je Šansona otvoren festival pa su se poljubili u usta ispred okupljenih novinara.

Opširnije →

Generalna proba: Sve je spremno za jubilarno dvadeseto izdanje Šansone

Večeri dalmatinske šansone održati će se 18. i 19. kolovoza na trgu ispred šibenske katedrale, a obilježavanje jubilarnog 20. izdanja započelo je u ponedjeljak kada je u Muzeju grada Šibenika otvorena izložba posvećena fešti dalmatinske pjesme. U srijedu je na tvrđavi Barone održan gala koncert Tommi Michell, dok je večeras u tijeku generalna proba.

Opširnije →

Branimir Bubica prvi put na Šansoni nastupa samostalno i to s autorskom pjesmom i svojom klapom Sebenico

Na jubilarnom 20. festivalu dalmatinske šansone, koji se održava 18. i 19. kolovoza u Šibeniku, na Večeri novih skladbi šibenski pjevač Branimir Bubica sa svojom klapom Sebenico izvest će autorsku pjesmu "Znam da sada kasno je".

Opširnije →

Retrospektiva Šibenske šansone: Dva desetljeća kultnog festivala

Opširnije →

Branko Viljac: 'Šansona je uhvatila dobre godine, nadam se da ćemo i 30. rođendan obilježiti na isti način'

Povodom jubilarnog Festivala dalmatinske šansone, otvorena je večeras u šibenskom muzeju retrospektivna izložba fotografija izvođača koji su kroz 19 godina Šansone nastupali na pozornici pred katedralom sv. Jakova.

Opširnije →

Okrugla obljetnica za glazbene sladokusce: Irsko cvijeće i Obamin ljubimac stižu u Šibenik

Irsko (glazbeno) cvijeće i Obamin ljubimac Allan Slutsky ukrasit će pozornicu na staroj večeri Dalmatinske šansone, koja će se po dvadeseti, jubilarni put 18. i 19. kolovoza održati u Šibeniku.

Opširnije →

Od The Voicea do Šansone: Marjan i Katarina publici ce napokon predstaviti svoju ‘indigo bebu’

Marjan Slavica i Katarina Vučetić, dvije individue koje čine Indigo, prije nešto više od godinu dana odradili su svoj prvi koncert, a danas više ni ne znaju koliko je iza njih odrađenih gaža.

Opširnije →

Novosti

     

    Prodaja ulaznica

    Ulaznice za Večeri dalmatinske šansone možete nabaviti online na entrio.hr:

    Večer u počast Vice Vukova

    Večer novih skladbi

     

     

     

     

    Zlatni sponzor festivala 24. Večeri dalmatinska šansone Šibenik 2021.